Márvány polírozó pad

A márvány és egyéb mészkő, műkő és agglomerát illetve terrazzo felületek polírozására többféle módszer létezik. Alapvetően szárazon, vax, vagy valamiféle vegyszer felvitelével kombinált highspeed eljárásról vagy vizesen, abrazív kövek vagy gyémántok segitségével végzett eljárásról beszélhetünk.

Mindkét eljárás sikere, elsősorban attól függg milyen az alap állapota. Mi most a legegyszerűbb vegyszermentes technikát mutatjuk be.

A munkafolyamatok végzéséhez szükség van egy vizes csiszológépre, és legalább 1db tisztító és 2 db polírozó padre, valamint egy vízes porszívóra amivel a padlón keletkező vizet összeszívjuk.

  1. A csiszológép tüskés tartójára felfogatjuk a tisztitó 3M padet., majd víz használatával az egész területet alaposan megtisztítjuk, a keletkező piszkos lét szükségszerűen visszaszívjuk.
  2. Feltesszük az 1500# es (általában sárga ) padet és szép alaposan átpolírozzuk víz használatával újra a márványpadlót. – amennyiben első próbálkozásra nem látunk javulást, úgy túl gyorsak voltunk, meg kell ismételni az eljárást, egészen addig, amíg padlónk fénye a kopottas helyeken is nem kezd helyreállni.
  3. lecseráljük a padet, lila vagy zöld színű padre, (2000-3000#) és újra megismételjük az eljárást a kőpadlón.

Figyelni kell arra, hogy a keletkező piszkos lét, mindig azelőtt felszívjuk a felületről, hogy az leülne a padlóra, vagy megszáradna, mert akkor sosem lesz igazán szép a végeredmény.

gépet és eszközöket bérelhet nálunk, vagy amennyiben kivitelezővel végeztetné el a munkát kattintson a linkre : márvány polírozás

Szólj hozzá

Biztonságos fizetés

Pénze biztonságát magasszintű banki védelem biztosítja, a küldő és fogadó bank részéről is.

Pénzvisszafizetési Garancia

Termékeink és szolgáltatásaink a Magyar törvényben előírt garanciális feltételekkel kerülnek forgalomba

Ingyenes szállitás

Szállitási szolgáltatásunk rugalmas, távolság alapú árképzéssel dolgozik. Az 500000 Ft-ot meghaladó megrendelések kiszállitásának díját átvállaljuk