Oxigén palack economy pack 3

 

21.000 Ft

99,5% oxigén koncentrációjú oxigén inhalátor palack a véroxigén szint azonnali emelésére, a szaturációs érték javítására!  3 X  14 literes economy kiszerelés ! Vegyen többet kevesebbért mint másoknál. A bevezető akció a raktárkészlet erejéig vagy a meghirdetett határidőig érvényes érvényes !

Elfogyott

Leírás

1db 14 literes Oxyplus palack + 2 db utántöltő palack

Ezt a csomagot úgyállítottuk össze, hogy a lehető legkedvezőbb áron juthasson vásárlója  a piacon kapható legmagasabb koncentrációjú 99,5% oxigén oxigén inhalátor palackhoz

A csomagban 2 db fujóka nélküli palack kapott helyet, és egy darab komplett nyomófejjel és szájcsővel ellátott palack. Erről a palackról a fejet és szájcsövet át lehet tenni kifogyását követően bármelyik másik utántöltő palackra

A termék Európai gyártásban készül, szigorú minőségellenőrzés mellett, így teljes mértékben minimalizált a gyártási hanyagság vagy szállítási probléma ami az ázsiából érkező termékek esetében fennálhat. A termékek szavatossága is magasabb, ez gyártástól számított két évre bővült !

Ezt az oxigén palackot olyan betegek számára / extrém sportolók számára tervezték, akiknek nagyobb oxigénbevitelre van szükségük. A nagy koncentrációjú tiszta oxigén segít a fizikai és szellemi kimerültségben, magas stresszben élők számára, pánikbetegség esetén, autó vezetés közben, az irodában, a sportolásban, valamint az oxigén bármilyen akut hiányában. Hasznos segítséget nyújt COPD betegségben és asztmában ,vagy más légzési problémában szenvedők számára.

Az oxigén palack kiválóan alkalmas mint tartalék oxigén ellátás, légzési problémák esetén vagy utazás közben fellépő oxigénhiány esetén gyors segítséget nyújt 4-5 belégzés a palackból amely a vér oxigéntartalmát akár 30% -kal növeli.

Covid 19 megbetegedésben szenvedők légzési tüneteinek enyhítésére is alkalmas orvosi tisztaságú oxigént tartalmaz.

Az oxigén palack alkalmazása:

 • lassítja az emberi sejtek öregedését,
 • enyhíti a stressz hatásait
 • javítja a véralvadás szint értékeket
 • enyhíti a fejfájást,
 • erősíti az immunitást,
 • javítja az asztmában, és/ vagy az allergiában szenvedő betegek légzését,
 • javítja a depresszióban szenvedők pszichológiai állapotát,
 • növeli a fizikai teljesítőképességet

Az oxigén spray palack használata.

 • húzza le a szájcsövet, s értelemszerűen csatlakoztassa azt a fújófejre.
 • fogja meg a palackot és rögzítse a maszkot a szájára!
 • szükség szerint 1 – 2 másodpercig szívja le szájon keresztül a tüdejébe az oxigént, ismételje ezt meg 2-3x, vagy szükség szerint többször. Érdemes rövidebb egy egy befújást és belégzést végezni a palackból történő felesleges oxigén kiáramlás elkerülésére
 • az oxigén palack körülbelül 60-90 belégzéshez elegendő oxigént tartalmaz 1mp/ puff használat esetén.

A termék nem helyettesíti az orvosi lélegeztetőgépet, sem az oxigén koncentrátort, a palackok súlya minimális mivel nem cseppfolyósított oxigént tartalmaz !!

Figyelem!: –  A palackokat ütögetni, dobálni, kiszúrni még üres állapotban sem szabad ! Gyermektől elzárva tartsuk. Tűző napon ne tároljuk ! Nyilt láng , szikra használata tilos!

Az akció a raktári készlet erejéig tart.

OXYPLUS oxigénpalack 14 liter szájcsővel - Oxigén koncentrátor vásárlás
Oxigén palack economy pack 3 1

99,5% oxigén koncentrációjú oxigén inhalátor palack a véroxigén szint azonnali emelésére, a szaturációs érték javítására!  14 literes kiszerelés ! Vásárolja meg most, és vegye át azonnal átvevőpontjaink egyikén.

Termék SKU: Oxi14A

Termék raktáron: InStock

További információk

Tömeg 0,13 kg
Méretek 8 × 8 × 39 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oxigén palack economy pack 3” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…