Oxigén koncentrátor generátor

 

169.000 Ft

Oxigén generátor, 1-7 l / 30-90% tisztaságú oxigén kibocsájtással.  Ez a gép és  módszer magasabb koncentrációjú oxigént biztosít a belégzéssorán. A levegő 23% oxigénszintje helyett, 30-90% oxigént szívhat be tüdejébe a termék használatával.

Mennyiség
ment

Leírás

Oxigén koncentrátor otthoni használatra – Legjobb ár érték arány, kiváló minőség, lenyűgöző  teljesítmény! Elég egyszer megvenni es folyamatosan élvezheti a tiszta oxigén, és a megemelt oxigéntartalom terápiás előnyeit.

Miért érdemes megvásárolni? Milyen kedvező élettani hatásai vannak, és egyáltalán, hogyan működnek az oxigén koncentrátorok?
Az oxigén koncentrátorok ( vagy generátorok ) általában nyomásingadozási adszorpciós (PSA) technológiát alkalmaznak, és ezeket az egészségügyi alkalmazásokban nagyon széles körben használják oxigénellátáshoz, különösen akkor, ha a folyékony vagy nyomás alatt álló oxigén túl veszélyes vagy kellemetlen, például otthonokban vagy hordozható klinikákon. Más célokra vannak membrántechnológián alapuló koncentrátorok is . Az oxigénkoncentrátor beszívja a levegőt és eltávolítja a nitrogént, így oxigénnel dúsított gázt hagyva az emberek számára orvosi oxigént igénylő emberek számára a vér alacsony oxigénszintje miatt. Az oxigénkoncentrátorokat gazdaságos oxigénforrás biztosítására is használják az ipari folyamatokban, ahol oxigéngáz-generátorokként vagy oxigéngeneráló üzemekként is ismertek . Az oxigénkoncentrátorok egy molekuláris szitát használnak a gázok adszorbeálására, és a légköri nitrogénnek a zeolit ásványokon történő gyors nyomásingadozásos abszorpciójának elvén működnek, majd a nitrogént kiszellőzik. Ez a fajta adszorpciós rendszer tehát funkcionálisan nitrogénmosó, így a többi légköri gáz áthalad. Így az oxigén marad elsődleges gázként. A PSA-technológia megbízható és gazdaságos módszer a kicsi és közepes méretű oxigéntermeléshez, a kriogén elválasztás alkalmasabb nagyobb mennyiségeknél, a külső szállítás pedig általában kisebb mennyiségeknél megfelelőbb. ( forrás: WIKI  Oxigénkoncentrátor – https://hu.qaz.wiki/wiki/Oxygen_concentrator)

Az oxigénkoncentrátor használata pozitívan befolyásolja a légzőrendszer működését, és ezáltal a teljes szervezetre jótékony hatást gyakorol.  Használható krónikus obstruktív tüdőbetegség, légzési problémák esetén.

A koncentrátort gyakran használják az oxigénterápiában – oxigénkezelésben. Ez a gép és  módszer magasabb koncentrációjú oxigént biztosít a belégzéssorán. A levegő 23% oxigénszintje helyett, 35-90% oxigént szívhat be tüdejébe a termék használatával az Ön által választott beállitás alapján.

Oxigén generátor használata

A megemelkedett oxigénszint terápia a test regenerálódását segíti sejtszinten. Ez enyhíti a fáradtságot, javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert és tisztítja a testet a toxinoktól. Különösen alkalmas légúti problémák, asztma és hörghurut esetén.

Az oxigénterápia megnyugtatja az idegrendszerünket, az agyi sejtek regenerálódnak és az agyi aktivitás és koncentrációs készség megnő . A bőrre is hatással van, feszíti és simítja a ráncokat. Hatékony a fejfájás és a migrén kezelésére is.

Az oxigén javítja a testfunkciókat, ami különösen fontos az idősebbek, a terhes nők, a fejlődő fiatalok és mások számára. Csökkenti a fáradtságot, rossz közérzetet, és segít leküzdeni a fizikai és szellemi fáradtságot.

Specifikációk:

Model: Medris JY-101W
Oxygen concentration: 30%-90%(±3%) adjustable
Kijelző control: HD LCD touch screen
Működési feszültség: AC220V
távirányító hatóköre : 10 meter
súly: 6.5kg
működési hangszint: ≤45dB(A)
Oxigén termelési mód : PSA (Pressure Swing Adsorption)
Méret: 340 x 180 x 310mm
Oxigén inhaláció: Earhook oxygen inhale, nasal cannula
Oxigén kiáramlás: 1L-7L beállítható
Max Oxigén kiáramlás : 7L/min
Power input: 230V

 

Package include:

1 x 2 meter oxygen tube ( including water storing equipment)
1 x Earhook oxygen inhaler
1 x Nasal cannula
1 x Remote control (without battery)
1 x Power cord
1 x Nose-sucking oxygen outlet mouth
1 x Filter and plug
1 x Oxygen outlet mouth and fuse

1 év garancia !

 

Oxigén koncentrátor raktárról 30% akció 179000
5
Sending
User Review
4.72 (18 votes)

További információk

Tömeg 6 kg

Oxigén koncentrátor generátor termékről 3 értékelés

  1. Marika

    Tökéletesen működik , 3 hónapja vásároltuk. Ajánljuk mindenkinek.

  2. Csizmadia Attila

    Csdálatos hatással van a tüdőmre és szervezetemre. Örülök hogy megvettem és csak ajánlhatom másnaknis, hozzon jó döntést. Ez a gép bőven megéri a pénzét

  3. Blázsovicsné Keszler Erika

    Nagyon köszönöm a gyors kiszolgálást és segítőkészséget! A gép igényes, egyszerű, könnyű kezelni. Ezekben az időkben egy ilyen készülék akár életet is menthet. Erősen ajánlom, aki teheti vegyen, ahogy az előttem szóló írta, hozzon jó döntést!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.