Oxiplus 14 L cimkesérült utántöltő palack

 

6.000 Ft

Sérült cimkézésű és adagolófej nélküli utántöltő oxigén inhalátor palackok kedvezményes áron a raktárkészlet erejéig !    A termék minőségében és tartalmában azonos az általunk forgalmazott palackokkal! Az oxigén inhalátor palack alkalmas a szervezetben lévő oxigén szintjének akut emelésére. teljesítmény növelésére, terhelés esetén a szervezet oxigénszintjének és a normális légzés visszaállítására. Covid tüneteinek enyhítésére Pánikbetegségben szenvedőknek is hasznos segitője is lehet, normális légzés helyreállitására.

Fontos:  Tartsa meg nálunk vásárolt már kifogyott oxigén inhalátor spray adagolófejet és szájcsövét, – tegye át erre a teljes töltetű palackra és használja az eredetihez hasonlóan

Figyelem!: A termékek súlya minimális, mivel az oxigén spray palackok nem cseppfolyósított oxigént tartalmaznak !

Jelenleg feltöltés alatt –

Elfogyott

Leírás

FIGYELEM !  Utántöltő palackok MOST – a raktárkészlet erejéig !!!   –  Akciós áron értékesítjük  kupakhiányos, sérült cimkézésű oxiplus palackjainkat, amelyek minőségben és tartalomban semmiben nem térnek el a sértetlen cimkézetű palackjainktól.  Oxigénpalackjaink 99,5 % tisztaságú oxigént tartalmaznak  és hajtógáz nélküliek !

Fontos:  Tartsa meg nálunk vásárolt már kifogyott oxigén inhalátor spray adagolófejet és szájcsövét, – tegye át erre a teljes töltetű palackra és használja az eredetihez hasonlóan.

Az oxigén palackot olyan betegek számára / extrém sportolók számára tervezték, akiknek nagyobb oxigénbevitelre van szükségük. A tiszta oxigén segít a fizikai és szellemi kimerültségben, magas stressz, pánikbetegség esetén, autó vezetés közben, az irodában, a sportolásban, valamint az oxigén bármilyen akut hiányában. Hasznos segítőtárs COPD és asztmás betegségben küzdők számára.

Alkalmas mint tartalék, légzési problémák esetén vagy sürgős oxigén szükségletként utazás közben gyors segítséget nyújt 2-3 belégzés a palackból amely a vér oxigéntartalmát akár 30% -kal növeli.

Covid 19 megbetegedésben szenvedők légzési tüneteinek enyhítésére is alkalmas orvosi tisztaságú oxigént tartalmaz.

Az oxigén:

 • lassítja az emberi sejtek öregedését,
 • enyhíti stressz tüneteit és a fejfájást,
 • erősíti az immunitást
 • jótékonyan hat a véralvadás szintre
 • javítja az asztmában, és/ vagy az allergiában szenvedő betegek légzését,
 • javítja a depresszióban szenvedők pszichológiai állapotát,
 • növeli a fizikai teljesítőképességet

Az oxigénspray palack használata.

 • húzza le a szájcsövet, s értelemszerűen csatlakoztassa azt a fújófejre.
 • fogja meg a palackot és rögzítse a maszkot a szájára!
 • szükség szerint 1 – 2 másodpercig szívja le szájon keresztül a tüdejébe az oxigént, ismételje ezt meg 2-3x, vagy szükség szerint. Ha túl hosszú ideig engedi az oxigént a palackból, az oxigén kevesebb időtartamra lesz elégséges!
 • az oxigén palack körülbelül 60-70 belégzéshez elegendő oxigént tartalmaz 1mp/ puff használat esetén.

A termék nem helyettesíti az orvosi lélegeztetőgépet, sem az oxigén koncentrátort, a palackok súlya minimális mivel nem cseppfolyósított oxigént tartalmaz !!

Figyelem!: –  A palackokat ütögetni, dobálni, kiszúrni még üres állapotban sem szabad ! Gyermektől elzárva tartsuk. Tűző napon ne tároljuk ! Nyilt láng , szikra használata tilos!

Érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@ecoclean.hu e- mail- en, vagy és hívja a 06-20-977-61-33 telefonszámot. Figyelem : átvevőpontjainkon jelenleg nem tartunk ezekből a palackokból készletet, tehát megrendelést és fizetést követően külön értesítjük önöket az átvételi lehetőségről, ami általában 1 napnál nem több.

 

Átmeneti készlethiány – kérjük látogassa oldalunkat, hogy értesülhessen a beérkezett darabokról.

További információk

Méretek 8 × 8 × 39 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oxiplus 14 L cimkesérült utántöltő palack” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…