Utántöltő oxigén palack

 

5.000 Ft

99,5% oxigén koncentrációjú oxigén inhalátor palack a véroxigén szint azonnali emelésére, a szaturációs érték javítására! 14 literes kiszerelés. Figyelem a termék nem tartalmazza az oxigén maszkot és vezetéket, illetve az adagolófejet.

Elfogyott

Leírás

A legmagasabb koncentrációjú 99,5% oxigén palack utántöltőt most akciósan vásárolhatja meg webshopunkban. A termékre  fejre gumival rögzithető légzőmaszkot tud csatlakoztatni

A termék Európai gyártásban készül, szigorú minőségellenőrzés mellett, így teljes mértékben minimalizált a gyártási hanyagság vagy szállítási probléma ami az ázsiából érkező termékek esetében fennálhat. A termékek szavatossága is magasabb, ez gyártástól számított két évre bővült !

Ezt az oxigén palackot olyan betegek számára / extrém sportolók számára tervezték, akiknek nagyobb oxigénbevitelre van szükségük. A nagy koncentrációjú tiszta oxigén segít a fizikai és szellemi kimerültségben, magas stresszben élők számára, pánikbetegség esetén, autó vezetés közben, az irodában, a sportolásban, valamint az oxigén bármilyen akut hiányában. Hasznos segítséget nyújt COPD betegségben és asztmában ,vagy más légzési problémában szenvedők számára.

Az oxigén palack kiválóan alkalmas mint tartalék oxigén ellátás, légzési problémák esetén vagy utazás közben fellépő oxigénhiány esetén gyors segítséget nyújt 4-5 belégzés a palackból amely a vér oxigéntartalmát akár 30% -kal növeli.

Covid 19 megbetegedésben szenvedők légzési tüneteinek enyhítésére is alkalmas orvosi tisztaságú oxigént tartalmaz.

5
Sending
User Review
4.67 (3 votes)

Utántöltő oxigén palack termékről 1 értékelés

  1. Takács Sándorné

    Legjobb áron kapható kiváló termék, ahogy a leírásban szerepel. !

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük