Ózongenerátoros levegő fertőtlenités 120p

 

Original price was: 39.000 Ft.Current price is: 35.000 Ft.

120p Ózonnal és UV-C sugárzással végzett fertőtlenítő kezelés

Elfogyott

Leírás

Az Ózongenerátorok által gerjesztett Ózon áldásos baktérium és vírusölő, kórokozó pusztító, hatását kell elsősorban kihangsúlyozzuk ezekben a COVID-19 vírussal fertőzött nehéz időkben ! Mindamellett, hogy többek között kiválóan felszámolja a penészgomba telepeket, nem csak a levegőt fertőtleniti, hanem a felületi résekbe is behatol és a különböző felületeken mint pl. bútorkárpit, huzatok, függönyök, tapéta, stb. megtapadó korokozókat is elpusztitja.! A szagokat, legyen szó étel, vegyszer, zsír, égésfüst, dohszag, penésszag, izzadtság, cigarettafüst, allergéneket stb..,  valamint élősködők pusztitásában is bevált módszer az alkalmazása  mint poratka, zsizsikfélék, és ágyi poloskák ! Teljes mértékben képes semlegesíteni kellemetlen társaságunkat a jól paraméterezett kezelés esetén.

Ózongenerátor hatásmechanizmus: Az Ózon az egyik régóta használt legerősebb oxidálószer. Amikor a gerjesztett ózon oxidálható anyagokkal , baktériumokkal vírusokkal kerül kapcsolatba, azokat megsemmisíti,. szétroncsolja a szerkezetüket miközben oxigénre és reagen oxigénre bomlik.

Behatása 50X  erősebb és kb 3000 x gyorsabb, mint az egyik legerősebb fertőtlenitő anyagnak a Klórnak !

Ózongenerátor alkalmazási területei :

  • Öltözők, edzőtermek, tornatermek, iskolák, sportlétesitmények, szinházak, uszodák, irodaházak, irodák, kozmetikák, kutyakozmetikák, báltermek, pincék, lakások, fóliaházak, autók, lakókocsik, buszok, vonatok, repülőgépek,. stb… stb.. levegőjének fertőtlenitése.
  • Klimaberendezések fertőtlenitése
  • fóliasátor földjének fertőtlenitése ültetés előtt
  • rovarirtás kiegészitőjeként utókezelésként

Az általunk használt készülékek kapacitása külön külön maximum 400m3 / óra. ez 2,8-3m belmagasság esetén cca , 150m2 területű helyiség tisztitására elegendő, ÓRÁNKÉNTI TELJESITMÉNYKÉNT ! . A gépek együttes használatával ez a terület megtöbbszörözhető !

  • Használata alatt növények és állatok nem tartózkodhatnak a kezelt helységben, mérgezést vagy akár pusztulást is okozhat
  • A kezelés alatt a helységben tartózkodni tilos
  • Tisztítás után jól ki kell szellőztetni

Figyelem a kezelt területen ember, állat és növény nem tartózkodhat, mert az ózon mérgezést és halált okozhat! Használat után a kezelt területet legalább 30 percig szellőztetni kell! A kezeelés végeztével, műszerrel ellenőrizzük a megfelelő ózonszint visszaállitását.

Technikai adatok

Áramforrás 230V
Teljesítmény 90W
Ózonizálási teljesítmény 10g/h
Alkalmazható 50-400m³ (25-150m2)
Működési környezet 4-30°C, optimális 60% pára

A feltüntetett ár kiszállási díj nélkül értendő 1 géppel 120 perces kezelésre szól, és nem tartalmazza a helyiség virágmentesitését, és átrendezését!.  ajánlatunkban bruttó árat tüntettük fel.  Kiszállási díjunk, Budapestre 3000 ft, Pest megyében 5000 ft és vidékre 80ft /km.

 

Időponttal kapcsolatban a megemelkedett megrendelések miatt Kérjük hívja a 06209776133 telefonszámot

Sending
User Review
4 (2 votes)