Ózongenerátoros levegő fertőtlenités 90p

 

30.000 Ft

Szerezze vissza vásárlói bizalmát ! Végeztessen Ózon fertőtlenitést ! 0 perc UV-C és Ózongáz kezelés.

Elfogyott

Leírás

Az Ózongenerátorok által gerjesztett Ózon áldásos baktérium és vírusölő, kórokozó pusztító, hatását kell elsősorban kihangsúlyozzuk ezekben a COVID-19 vírussal fertőzött nehéz időkben ! Mindamellett, hogy többek között kiválóan felszámolja a penészgomba telepeket, nem csak a levegőt fertőtleniti, hanem a felületi résekbe is behatol és a különböző felületeken mint pl. butórkárpit, huzatok, függönyök, tapéta, stb. megtapadó korokozókat is elpusztitja.! A szagokat, legyen szó étel, vegyszer, zsír, égésfüst, dohszag, penésszag, izzadtság, cigarettafüst, allergéneket stb..,  valamint élősködők pusztitásában is bevált módszer az alkalmazása  mint poratka, zsizsikfélék, és ágyi poloskák ! Teljes mértékben képes semlegesíteni kellemetlen társaságunkat a jól paraméterezett kezelés esetén.

Ózongenerátor hatásmechanizmus: Az Ózon az egyik régóta használt legerősebb oxidálószer. Amikor a gerjesztett ózon oxidálható anyagokkal , baktériumokkal vírusokkal kerül kapcsolatba, azokat megsemmisíti,. szétroncsolja a szerkezetüket miközben oxigénre és reagen oxigénre bomlik.

Behatása 50X  erősebb és kb 3000 x gyorsabb, mint a legerősebb fertőtlenitő anyagunknak a Klórnak !

Ózongenerátor alkalmazási területei :

 • Öltözők, edzőtermek, tornatermek, iskolák, sportlétesitmények, szinházak, uszodák!, irodaházak, irodák, kozmetikák, báltermek, pincék, lakások, fóliaházak, autók, lakókocsik, buszok, vonatok, repülőgépek,. stb… stb.. levegőjének fertőtlenitése.
 • Klimaberendezések fertőtlenitése
 • fóliasátor földjének fertőtlenitése ültetés előtt
 • rovarirtás kiegészitőjeként utókezelésként

Az általunk használt készülékek kapacitása külön külön maximum 400m3 / óra. ez 2,8-3m belmagasság esetén cca , 150m2 területű helyiség tisztitására elegendő, ÓRÁNKÉNTI TELJESITMÉNYKÉNT ! . A gépek együttes használatával ez a terület megtöbbszörözhető !

 • Használata alatt növények és állatok nem tartózkodhatnak a kezelt helységben, mérgezést vagy akár pusztulást is okozhat
 • A kezelés alatt a helységben tartózkodni tilos
 • Tisztítás után jól ki kell szellőztetni

Figyelem a kezelt területen ember, állat és növény nem tartózkodhat, mert az ózon mérgezést és halált okozhat! Használat után a kezelt területet legalább 30 percig szellőztetni kell!

Technikai adatok

Áramforrás 230V
Teljesítmény 90W
Teljesítmény (előállított ózon) 10g/h
Alkalmazható 50-400m³ (25-150m2)
Működési környezet 4-28°C, 60% pára

Időponttal kapcsolatban a megemelkedett megrendelések miatt Kérjük hívja a 06209776133 telefonszámot

A feltüntetett ár kiszállási díj nélkül értendő 1 géppel 90 perces kezelésre szól, és nem tartalmazza a helyiség virágmentesitését, és átrendezését!.  ajánlatunkban bruttó árat tüntettük fel.  Kiszállási díjunk, Budapestre 3000 ft, Pest megyében 5000 ft és vidékre 80ft /km.

Ózongenerátoros levegő fertőtlenités 90p termékről 2 értékelés

 1. Ecosystem

  Kiváló, segitőkész szakértő

 2. Tamas Katu

  Nagyon eroteljes. De az ionizator funkciot szerettem legjobban.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük