Ózongenerátoros fertőtlenités 30p

 

18.000 Ft 15.000 Ft

Antibakteriális és vírusirtó ózongenerátor kezelés megrendelése

Mennyiség
ment

Leírás

Az Ózongenerátorok által gerjesztett Ózon áldásos baktérium és vírusölő, kórokozó pusztító, hatását érdemes kihangsúlyoznunk ezekben a COVID-19 vírussal fertőzött nehéz időkben ! Mindamellett, hogy többek között kiválóan felszámolja a penészgomba telepeket, nem csak a levegőt fertőtleniti, hanem a felületi résekbe is behatol és a különböző felületeken mint pl. bútorkárpit, huzatok, függönyök, tapéta, stb. megtapadó korokozókat is elpusztitja.! A szagokat, legyen szó étel, vegyszer, zsír, égésfüst, dohszag, penésszag, izzadtság, cigarettafüst, allergéneket stb..,  valamint élősködők pusztitásában is bevált módszer az alkalmazása  mint poratka, zsizsikfélék, és ágyi poloskák ! Teljes mértékben képes semlegesíteni kellemetlen társaságunkat a jól paraméterezett kezelés esetén.

Ózongenerátor hatásmechanizmus: Az Ózon az egyik régóta használt legerősebb oxidálószer. Amikor a gerjesztett ózon oxidálható anyagokkal , baktériumokkal vírusokkal kerül kapcsolatba, azokat megsemmisíti,. szétroncsolja a szerkezetüket miközben oxigénre és reagens oxigénre bomlik.

Behatása 50X  erősebb és kb 3000 x gyorsabb, mint a legerősebb fertőtlenitő anyagunknak a Klórnak !

Ózongenerátor alkalmazási területei :

  • Öltözők, edzőtermek, fodrászatok, közértek, bankok, orvosi rendelők, kozmetikák, tornatermek, iskolák, sportlétesitmények, szinházak, uszodák!, irodaházak, irodák, báltermek, pincék, lakások, fóliaházak, autók, lakókocsik, buszok, vonatok, repülőgépek,. stb… stb.. levegőjének fertőtlenitése.
  • Klimaberendezések fertőtlenitése
  • fóliasátor földjének fertőtlenitése ültetés előtt
  • rovarirtás kiegészitőjeként utókezelésként

Az általunk használt készülékek kapacitása külön külön maximum 400m3 / óra. ez 2,8-3m belmagasság esetén cca , 150m2 területű helyiség tisztitására elegendő, ÓRÁNKÉNTI TELJESITMÉNYKÉNT ! . A gépek együttes használatával ez a terület megtöbbszörözhető !

  • Használata alatt növények és állatok nem tartózkodhatnak a kezelt helységben, mérgezést vagy akár pusztulást is okozhat
  • A kezelés alatt a helységben tartózkodni tilos
  • Tisztítás után jól ki kell szellőztetni

Figyelem a kezelt területen ember, állat és növény nem tartózkodhat, mert az ózon mérgezést és halált okozhat! Használat után a kezelt területet legalább 30 percig szellőztetni kell!

Technikai adatok

Áramforrás 230V
Teljesítmény 90W
Ózonizáló teljesitmény 10g/h
Alkalmazható 50-400m³ (25-150m2)
Működési környezet 4-28°C, 60% pára

Időponttal kapcsolatban a megemelkedett rendelészszám miatt Kérjük hívja a 06209776133 telefonszámot

A feltüntetett ár kiszállási díj nélkül értendő 1 géppel 60 perces kezelésre szól, és nem tartalmazza a helyiség virágmentesitését, és átrendezését!.  ajánlatunkban bruttó árat tüntettük fel.  Kiszállási díjunk, Budapestre 3000 ft, Pest megyében 5000 ft és vidékre 80ft /km.

ózongenerátor bérlés 30p vélemények 15000
5
Sending
User Review
4.4 (5 votes)

Ózongenerátoros fertőtlenités 30p termékről 1 értékelés

  1. Ecosystem

    Nagyon hamar sikerült kiszellőztetni az autót a kezelés után, a furcsa szag megszünt,

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.