Ózongenerátoros fertőtlenités 30p

 

Original price was: 18.000 Ft.Current price is: 15.000 Ft.

Antibakteriális és vírusirtó ózongenerátor kezelés megrendelése

Mennyiség
ment

Leírás

Az Ózongenerátorok által gerjesztett Ózon áldásos baktérium és vírusölő, kórokozó pusztító, hatását érdemes kihangsúlyoznunk ezekben a COVID-19 vírussal fertőzött nehéz időkben ! Mindamellett, hogy többek között kiválóan felszámolja a penészgomba telepeket, nem csak a levegőt fertőtleniti, hanem a felületi résekbe is behatol és a különböző felületeken mint pl. bútorkárpit, huzatok, függönyök, tapéta, stb. megtapadó korokozókat is elpusztitja.! A szagokat, legyen szó étel, vegyszer, zsír, égésfüst, dohszag, penésszag, izzadtság, cigarettafüst, allergéneket stb..,  valamint élősködők pusztitásában is bevált módszer az alkalmazása  mint poratka, zsizsikfélék, és ágyi poloskák ! Teljes mértékben képes semlegesíteni kellemetlen társaságunkat a jól paraméterezett kezelés esetén.

Ózongenerátor hatásmechanizmus: Az Ózon az egyik régóta használt legerősebb oxidálószer. Amikor a gerjesztett ózon oxidálható anyagokkal , baktériumokkal vírusokkal kerül kapcsolatba, azokat megsemmisíti,. szétroncsolja a szerkezetüket miközben oxigénre és reagens oxigénre bomlik.

Behatása 50X  erősebb és kb 3000 x gyorsabb, mint a legerősebb fertőtlenitő anyagunknak a Klórnak !

Ózongenerátor alkalmazási területei :

  • Öltözők, edzőtermek, fodrászatok, közértek, bankok, orvosi rendelők, kozmetikák, tornatermek, iskolák, sportlétesitmények, szinházak, uszodák!, irodaházak, irodák, báltermek, pincék, lakások, fóliaházak, autók, lakókocsik, buszok, vonatok, repülőgépek,. stb… stb.. levegőjének fertőtlenitése.
  • Klimaberendezések fertőtlenitése
  • fóliasátor földjének fertőtlenitése ültetés előtt
  • rovarirtás kiegészitőjeként utókezelésként

Az általunk használt készülékek kapacitása külön külön maximum 400m3 / óra. ez 2,8-3m belmagasság esetén cca , 150m2 területű helyiség tisztitására elegendő, ÓRÁNKÉNTI TELJESITMÉNYKÉNT ! . A gépek együttes használatával ez a terület megtöbbszörözhető !

  • Használata alatt növények és állatok nem tartózkodhatnak a kezelt helységben, mérgezést vagy akár pusztulást is okozhat
  • A kezelés alatt a helységben tartózkodni tilos
  • Tisztítás után jól ki kell szellőztetni

Figyelem a kezelt területen ember, állat és növény nem tartózkodhat, mert az ózon mérgezést és halált okozhat! Használat után a kezelt területet legalább 30 percig szellőztetni kell!

Technikai adatok

Áramforrás 230V
Teljesítmény 90W
Ózonizáló teljesitmény 10g/h
Alkalmazható 50-400m³ (25-150m2)
Működési környezet 4-28°C, 60% pára

Időponttal kapcsolatban a megemelkedett rendelészszám miatt Kérjük hívja a 06209776133 telefonszámot

A feltüntetett ár kiszállási díj nélkül értendő 1 géppel 60 perces kezelésre szól, és nem tartalmazza a helyiség virágmentesitését, és átrendezését!.  ajánlatunkban bruttó árat tüntettük fel.  Kiszállási díjunk, Budapestre 3000 ft, Pest megyében 5000 ft és vidékre 80ft /km.

ózongenerátor bérlés 30p vélemények 15000
5
Sending
User Review
4.4 (5 votes)

Ózongenerátoros fertőtlenités 30p termékről 1 értékelés

  1. Ecosystem

    Nagyon hamar sikerült kiszellőztetni az autót a kezelés után, a furcsa szag megszünt,

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük