Oxigén koncentrátor akció

 

179.000 Ft

Termék bevezetési akció! Az akció kapcsolódik az Oxyplus oxigén palackok forgalmazásának megkezdéséhez. Az oxigén koncentrátorok kettős kivezetéssel rendelkeznek és 30-90% tiszta oxigén előállítására alkalmasak. Minden termék csomagolása tartalmaz tartalék szűrőt és a működtetéshez szükséges minden tartozékot.

Oxigénpalack maszkkal – termékünk vásárlásához kattintson ide

 

Elfogyott

Leírás

Oxigén koncentrátor vásárlási akció!

A Covid 19 vírus és annak az emberi szervezetre kedvezőtlenül ható légzőszervi bántalmak enyhítésének egyik legkedveltebb módja az otthoni oxigénterápia alkalmazása oxigén koncentrátor segítségével. Ezek a gépek segíthetnek elkerülni az oxigénhiányos állapot miatti kórházba kerülést, ami valljuk be nem a vágyálmaink között szerepel.  A z oxigén koncentrátor gép használata hasznos akkor is, amennyiben valaki már elhagyta a kórházat, de érzi a Covid utólagos hatásait, és regeneráló kezelésre szorul. A gép előnye hogy kezelése egyszerű, magától értetődő, és főleg otthonában és bármely családtagja használhatja akár fáradtság, levertség, koncentrációhiány, fejfájás, és egyéb légzőszervi betegségek esetén is !  Tapasztaljuk, hogy sajnálatosan sokan csak az utolsó pillanatban vásárolják meg a gépet, amikor már talán késő, hiszen a raktárkészletek néha lefogynak a folyamatos utánrendelések ellenére is, és kiszállitás, bármennyire igyekszünk a raktáron lévő termékekből is legalább egy nap, akkor is amikor minden percnyi lélegzetvételért küzdeni kell.

Ezért, hogy döntésüket megkönnyítsük, egy kedvező ajánlattal kedveskedünk mindenkinek akinek fontos a saját és családja egészsége és nem sajnálja egy megtérülő, hasznos termékre fordítani pénzét. Fontos kiemelnünk még, hogy kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy magyar viszonylatban mindíg saját, Budapesti raktárból azonnal elérhetően és a legjobb áron kínáljuk termékeinket.

Figyelem! Akciónk a raktárkészlet erejéig, vagy a meghirdetés időtartamára szól.

 

 

Akciós oxigén koncentrátor 179000
5
Sending
User Review
3.67 (9 votes)

További információk

Tömeg 6 kg

Oxigén koncentrátor akció termékről 1 értékelés

  1. Kovács László

    Nem gondoltam volna, hogy ennyire sokat számít napi fél óra oxigénkúra. Meg vagyok döbbenve. Kifulladás nélkül tudtam játszani az unokámmal (70 éves elmúltam a miheztartás végett)! Tisztelettudó és kedves kiszolgálásban volt részem a telefonos érdeklődésnél. Mindenkinek tudom ajánlani!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük